Chakulas LCHF

Den goda vägen till viktnedgång

Sjunde stjärnan

Posted by chakula på 25 januari 2010

Hela sju hg ner sen igår. Totalt -7 kg.

Där ser man. Just nu verkar det troligast att tuggummina är boven i dramat. Ska fortsätta låta bli dem, så får vi se om jag fortsätter ner.

8 svar till “Sjunde stjärnan”

 1. Vipsan said

  Jädrar i det lilla…. Grattis till alla kilon och stjärnor! Det är bra gjort!
  Jag står forfarande stilla, men jag har funderat på det och jag känner att det är skönt att få landa lite i de 13 kilona jag har gått ner. Ganska bra med ett långt stopp. Men visst hade det varit kul om kilona började rasa nu… 😉
  kram

  • chakula said

   Tack! Och 13 kilo är minsann inte kattskit. Kanske kroppen behöver komma ikapp lite efter en sån resa. Lycka till med resten!

 2. MiniZIllen said

  Grattis! Va duktig du är! Tack för alla tips! Jag äter mest protein. Det fett jag äter är i forma av smör (när jag steker), avocado, ägg, olivolja, nötter. Jag äter lite kolhydrater, men när jag väl äter det så är det dinkelpasta eller osötat rågbröd.

 3. chakula said

  Tack snälla!
  Nötter och avocado (utom i små mängder och sällan) är sånt som gör att jag stannar upp i vikt omedelbart. Och vill du prova LCHF på riktigt, så är mitt tips att du skippar allt spannmål. För de flesta funkar det inte att blanda in så mycket kolhydrater, även om det inte är så ofta. Och då spelar det ingen roll om de är snabba eller långsamma.
  Det låter mer som att du är mer inne på GI, och det funkar ju för många.

 4. Falis said

  Grattis till stjärna nummer 7 och får jag säga välkommen tillbaka in i matchen igen 😉
  Det är kul att se dig igång med att fota och beskriva all den vackra maten.
  För mig rullar det på bra, jag har nu blivit av med hälften av min övvervikt 28,5 kilo på 187 dagar. Det är 1,5 hekto varje dag….

  mvh
  Falis

  • chakula said

   Å, hej Falis, och tack! Grattis själv, det var ju alldeles storartade nyheter! Kör du ren LCHF eller hur gör du? Titta gärna in igen och berätta hur det går. 🙂

   • Falis said

    Jag kör nog ganska så ren LCHF. Kollar jag medel så blir det ca 130 g fett, 110 g protein och 20 g kolhydrater.
    Så i morse var det bacon och ägg, till lunch på jobbet var det kyckling, köttfärs, ratatoille (hur det nu stavas) och wokgrönsaker med lite sås gjord på turkisk youghurt. Och sen i kväll blev det lite hamburgare med ost åsså har jag en påse saltade och rostade sötmandlar att festa loss på. Ser man till teorierna runt LCHF så borde jag väl dra på mer fett men jag mår bra så här och har en stadig och fin viktnedgång.
    Men framför allt har jag lämnat allt som heter socker bakom mig för länge sedan.

    • chakula said

     Härligt! Låter väl alldeles toppen, och gott också. Och det där med att dra på mer fett, bara för att, tror jag inte på. Whatever works är bra liksom.
     Stort grattis igen!

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: