Chakulas LCHF

Den goda vägen till viktnedgång

God morgon

Posted by chakula på 11 januari 2010

Tre hg ner sen igår. Totalt -5,6 kg.

Tror det blir en tidigare frukost idag och efter det utgång i solen och rimfrosten. Vackert!

6 svar till “God morgon”

 1. Maja said

  Måste bara säga att jag tycker du är sjukt duktig som orkar räkna kcal och går ner så mkt. Önskar jag också kunde vara så strikt, men känner mig själv så jag tröttnar på att räkna kcal efter bara några dagar. Eller så snöar jag in på det så pass att det tar upp för mycket tid och ork. Lycka till med resten av året. Är det OK att jag lägger in din blogg som länk hos mig? Har en tendens att glömma bort att kika in på bloggar om jag inte har adressen nära till hands. 🙂

  MVH Maja

  • chakula said

   Välkommen hit! Klart du får länka. Och det är inte just kalorierna jag räknar, utan ffa kolhydraterna och proportionerna mellan näringsämnena. Kalorierna är liksom bara kuriosa. 😉 Vi ses igen!

 2. sophie kindgren said

  Hej första gången jag är inne här, googla lite på LCHF som jag tänkt börja med idag, ser att du gått ner 5,6kg till idag. jag undrar bara på hur läng tid det är? =) Tacksam för svar =) / Sophie

  • chakula said

   Hej och välkommen hit du också! Jag startade om runt nyår, så det är 11-12 dagar nu. Men jag har ätit LCHF i 3 ½ år.
   Lycka till med din start, och tänk på att vi är alla väldigt olika när det gäller viktminskning.

 3. Maja said

  Oj, här går det med en rasande fart. Härligt :o) Startade själv idag, men oj va´ det var segt. Så hungrig just nu, men jag vet att det går över. Det finns nog bara en sak att göra – möta kudden och hoppas att det blir bättre imorrn.

  • chakula said

   Heja dig Maja! ”Den som sover syndar icke” eller hur var det? 😉 Ibland är det en bra idé, att helt enkelt gå och lägga sig. Hellre än att börja skyffla in mackor eller annat.
   Lycka till idag, och resten av veckan! Titta in och berätta hur det går?

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: