Fetaostfylld kycklingfilé
Posted by chakula på 07 september 2009
Middagen idag. Stora kycklingfiléer skars som pitabröd och i fickan stoppades fetaost i skivor. Ett par remsor bacon rullades runt varje filé och några klickar smör fick vila ovanpå alltihop. In i ugnen på 200 grader, ca en halvtimma. Jag flyttade upp filéerna och satte på grillen några minuter eftersom jag ville ha mer färg. (Det blev bara baconet som tog färg… ) Nästa gång ska jag smeta in lite örtkryddor på filén, smaken kunde varit lite intensivare. Och en strimla bacon till. Men gott ändå med bara ett salladsblad, lite gurka och olivolja.
2 svar till “Fetaostfylld kycklingfilé”
Sorry, the comment form is closed at this time.
SaintBella said
Jag har gjort detta flera gånger, mycket gott, förutom att jag tycker fetaosten är lite väl skarp i smaken, kanske är den lite för salt?
Har du något tips på nån annan ost som skulle passa bra att fylla den med? 🙂
chakula said
Tja, jag vet att man kan stoppa brie i kycklingen, men har inte provat själv. Annars finns det ju olika fetaost, har du testat Apetinas på bara komjölk? Den är mildare i smaken.