Chakulas LCHF

Den goda vägen till viktnedgång

Dag 94

Posted by chakula på 24 juni 2009

viktHär äter man hardcore LCHF och förväntar sig givetvis att gå ner ett av fuskkilona, men i stället ökar man 1 hg. Suck. Så är det att vara kvinna. Det är ett under att vi lyckas gå ner nånting överhuvudtaget, så styrda av allsköns hormoner som vi är. När man äntligen fått lite lugn och ro och kan koncentrera sig på maten och vikten, ja då är det dags för glada veckan och man svullnar som en michelingumma. Eller så är det ägglossning, och det ska gudarna veta, det är inte många dagar däremellan!

Nä, jag tycker vi alla tjejer som lyckas gå ner i vikt ska berömma oss alldeles väldigt, för det är banne mig inte många timmar i månaden vi har på oss! 😉

5 svar till “Dag 94”

 1. Margit said

  Du får trösta dig med att du i snitt sen start minskat 0.62 kg/vecka, det tycker jag är ett bra resultat! Kram på dig!

 2. Kattfot said

  Förstår precis vad du menar, trots min ålder så finns symptomen. Och nu när värmen har kommit så blir det inte bättre. Sväller upp både här och där 😉 Nä, nu ska jag inte klaga på den underbara solen.

 3. Nä…det är hårt att vara kvinna!

 4. Gmoll said

  Hardcore lchf..
  Låter intressant måste nog ta och kolla igenom din blogg efter lite inspiration 🙂

  Jag skyller alltid det mesta på min kvinnliga natur men även allt positiv förklaras av den 🙂

  Gissa om jag njöt första månaden på lchf då jag tappade mera än karln, men men nu är allt som det ska han tappar emra och jag smygsväller upp igen 😦

  • chakula said

   Välkommen hit!
   Ja, det ÄR orättvist att vi har svårare att gå ner än herrarna. Och det är svårt på sommaren tycker jag, vi har så lätt att svullna upp.
   Hoppas det går bra för dig!

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: