Chakulas LCHF

Den goda vägen till viktnedgång

Dag 83 – Don’t try this at home

Posted by chakula på 13 juni 2009

artofquitting4

Av anledningar som är nästan omöjliga att redovisa här har jag slirat runt med maten i några dagar. Och vad man än kan säga om detta, så duktig på att gå upp snabbt i vikt, det är jag minsann! På mindre än en vecka har jag ökat nästan fem kilo.Det kanske man inte riktigt trodde var möjligt…

Nå, dagen för att bryta den negativa trenden är idag. Jag har inte ens börjat än, men jag skriver om det här för att sätta större press på mig. Jag vill inte äta skräp, tänker inte utsätta min kropp för påfrestningarna som det innebär, och jag vill inte må som jag gör. Nu är det disciplin och planering som gäller. Jag har gjort det förr, vet att jag klarar det. Det är själva vändandet av skutan som är det kritiska, sen brukar det flyta på rätt bra.

Alltså: Dagens hopplösa viktredovisning: + 4,9 kg. Totalt: -4,2 kg.

8 svar till “Dag 83 – Don’t try this at home”

 1. Känns skönt…och sorgligt….att det finns fler som jag…kan öka 5 kilo på en vecak…inget problem alls faktiskt…behöver nästan inte anstränga mej!..Lycka till…jag har inte riktigt kommit igång ännu….Men det borde jag!

 2. Garlica said

  Lycka till!
  Det fixar du…
  Kram

 3. fetsmart said

  Upp i spåret med dej! 😉
  Vi är nog några stycken som har drag av ”periodare”…

  • chakula said

   Jepp. Jag har ju fattat att jag har riktigt missbrukarbeteende. 😦 Men ser man sina förutsättningar är det ju å andra sidan lättare att jobba med dem. Det finns hopp för alla. 🙂

 4. Mini said

  Du är långt ifrån ensam! Varför får man såna cravings out of the blue? Själv tryckte jag glatt i mig tre chokladbars igår utan större problem… Suck.
  Duktig är du,. kämpa på bara! Kommer du klara galant! Stor lycka till-kram och en spark i baken får du av mig!

  • chakula said

   Ja, varför? Våra hjärnor är duktiga på att spöka för oss! Och vi har lätt för att gå på det… 😉

   Tack för spark och kram! Detsamma till dig! 🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: