Chakulas LCHF

Den goda vägen till viktnedgång

Kotlett

Posted by chakula på 06 juni 2009

kotlett8Frukost: Äggröra

Middag: Kotlett med sallad, fetaost

Fika: Te med grädde och kokosfett, macadamianötter (jäklar, jag skulle ju inte!)

Kvällsmat: Omelett med bacon

Middagen var alldeles för liten så jag blev väldigt hungrig på eftermiddagen. Då blev det nötter och sen kom jag aldrig riktigt ikapp. För mig är balansen viktig. Måste bli ordentligt mätt, utan att äta för mycket. Annars skiter det sig.

Nåja, det kommer fler dagar…

2487 kcal: 241 g fett (87,5 E%), 70 g prot (11 E%), 8 g kolh (1,5 E%)

6 svar till “Kotlett”

 1. Margit said

  Hmm, ”skulle inte”…svårt det där! Själv tog jag en enda ynklig chokladbit ur Alladinasken på jobbet i fredags och det utlöste ett fruktansvärt kolhydratsug som tillfredsställdes med honungsmackor på kvällen….kände mig som en bakfull gammal alkis på morgonen nästa dag.Hade ”glömt” hur snabbt kolhydratmonstret vaknar :-)!Nötter kan jag inte ha hemma, dom ropar oavbrutet från skåpet tills dom är slut!

  • chakula said

   Usch ja, sockermonstret kommer med blixtens hastighet, ställer till oreda allt vad det kan och stannar alldeles för länge! 🙂

 2. Tycker du har varit duktig ändå!…I dag får jag hem den där nya fisken…ska prova om jag tycker den är god…svärmor tyckte inte om den.

  • chakula said

   Var det pangasius? Ibland har jag känt en svag smak av mögel från vissa filéer. Det är inte mögel, men något som påminner om det. (Ingen annan håller med mig dock.) Det är bra idé att ha en smakrik sås till, tycker jag. Säg vad du tyckte!

 3. Linda said

  Hej =) Vilken inspiration jag har fått från dig och din sida..igår började jag läsa hela ditt arkiv och jag får tips på matförslag hela tiden =)

  Tinar just nu kotletter och tänkte kika in på din sida och vad ser jag..en kotlettmiddag =) Tack tack
  Jag har hållt på i 3 veckor nu och har tappat 4kg men står nu stilla..måste nog lägga av med jordgubbar och vattenmelon..tror du det kan vara boven?
  Kram Linda

  • chakula said

   Hej! Vad kul att du hittar nåt matnyttigt. Själv tycker jag bloggen är snustorr, men det är roligt förstås att även en blogg som min kan inspirera!

   Vattenmelon är ju inte helt oskyldigt, så du kan ju prova att ta bort det. Själv går jag inte ner i vikt om jag äter några som helst bär, men vi är ju alla olika. Dessutom stannar kroppen och funderar ibland innan den bestämmer sig för att släppa på mer fett, så ha tålamod och pröva dig fram. Grattis till fyra kilo!

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: