Chakulas LCHF

Den goda vägen till viktnedgång

Fettsnålt fika

Posted by chakula på 20 maj 2009

kycklinggryta3 Frukost: Fläskpannkaka

Fika på stan: Se nedan. Inte mycket.

Middag: Kycklinggryta thai med bambuskott och purjolök

Kvällsgodis: Creme fraiche, grädde, citronjuice och mandelmjöl.

2602 kcal: 234 g fett (81 E%), 99 g prot (15 E%), 25 g kolh (4 E%)

Äta på stan, detta eviga beymmer. Någon ville gärna bjuda mig, och det var min vanliga lunchtid, så jag och cafépersonalen gjorde så gott vi kunde. En liten tallrik med två rullar ost, ett halvt ägg, fyra slamsor ansjovis, alldeles för mycket paprika och krisp, och så en minimal klick majonnäs. När jag bad om mer majonnäs lade de på mer grönsaker i stället.

Jaja, det är ju inte hela världen. Fast det kvaddar hela dagen för mig eftersom jag är så beroende av mat. Det slutar alltid med att jag äter för mycket, och fel, och är skrikande hungrig hur jag än gör.

Den åttonde stjärnan kommer nog inte i morgon… 😉

2 svar till “Fettsnålt fika”

  1. Ja det är märkligt….man tycker att folk som jobbar på ett ställe där man serverar mat ska vara måna om att kunden blir nöjd oavsett vad kunde vill ha…men det är mycket sällsysnt!

    • chakula said

      Det kändes som att hon verkligen ville ge mig nåt som var bra för mig – bara att vi hade olika meningar om vad det var! Hon fattade att jag inte skulle ha något bröd, men tyckte nog att söta grönsaker och fettsnålt protein var nyttigare för mig än majonnäsen! 😉

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: