Chakulas LCHF

Den goda vägen till viktnedgång

Dag 18

Posted by chakula på 09 april 2009

starhalf

Mammas våg, som är ganska ny men analog, visar tydligt ner sen igår, men riktigt hur mycket är ju omöjligt att se. Nu är jag i trakten runt femte stjärnan, men jag får ju tåla mig tills jag kommer hem igen för att se säkert.

Det sporrar mig i alla fall att fortsätta köra mitt race här. Jag kör med mer kött än jag brukar här (annars äts det bara vegetariskt och fisk i huset här) och har t o m köpt en lammstek på Konsum, de hade billiga. Det känns som om jag gör rätt i att laga annan mat till mig, det är det värt.

10 svar till “Dag 18”

 1. Anna said

  Då blev det lamm iaf, mums! 🙂

  • Anna: Jag tänkte köra i stekpåse och göra en sås med rosmarin och rött vin, blir det gott tror du? Är fullständig novis på lamm!

 2. Anna said

  Ja, rödvin och rosmarin låter ypperligt till lamm. Gärna vitlök också, om du gillar det. Och låt det vara en aning rosa inuti, då är det godast (minns inte graderna, men det finns väl på nätet).

 3. lizzie said

  Hej, roligt att det går så bra för dig, låter som i gamla tider när du gick ner så mycket. Önskar dig en riktigt bra påsk !!!

  • Haha, ja – the good old days… 😉 Fast inte ens då gick det nog såhär bra, om jag minns rätt. Väntar varje dag att det ska uppåt igen… 😉

 4. MiaP said

  Jag älskar också lamm, men jag föredrar att steka med timjan och vitlök. Blir urgott i stekpåse med en lök och en morot i. Blir väldigt gott att hälla lite vin i den feta och goda såsen. Trevlig påskt med många ägg.

  • Aha, mera tips, tack! Jättebra för en okunnig som jag. Men många ägg blir det, det kan jag åtminstone! 😉

   En fin påsk önskar jag er alla!

 5. Maja said

  Blir så glad när jag läser dina fina rapporter. Grattis! Lammstek är jättegott. Hoppas att du fick/får till den så att det smakar mer (framöver) :o)

  • Maja: Tack! Ja, vi får se i morgon, det blir spännande. Fick tipset att putsa köttet väl, för det är fettet som gör att det kan smaka kofta…

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: