Chakulas LCHF

Den goda vägen till viktnedgång

Om hypotyreosen och diagnosen

Posted by chakula på 03 september 2008

Efter att jag skrev att jag fått diagnosen hypotyreos har många både mailat mig och skrivit kommentarer om att de vill veta namnet på läkaren jag går hos. Uppenbarligen har många bekymmer med samma symptom som jag, och har inte fått hjälp genom vanliga skolmedicinen.

Såhär är det. Den här läkaren arbetar febrilt för att skaffa sig ett underlag för sina teorier och behandlingsmetoder, för att kunna publicera sig så fort som möjligt och sprida kunskap om sköldkörtelproblematik. Än så länge handplockas patienterna och jag hade turen att få ingå i den här studien p g a lyckosamma omständigheter.

Jag kan och får inte lämna ut namnet på läkaren, som än så länge inte vill bli känd som alternativbehandlare av hypotyreos. När studien är klar och materialet släpps kommer det troligtvis att bli betydligt enklare att få rätt diagnos och behandling, och vi får hoppas att det kommer att gå ganska fort.

Det var inte min mening att inleda någon i falska förhoppningar om snabb hjälp, och jag var heller inte medveten om allt detta när jag skrev blogginlägget. Samtidigt känns det viktigt att berätta om att det möjligen kommer att finnas en enkel lösning på mångas bekymmer, och att höja medvetenheten om hormonernas inverkan på både det ena och det andra i våra kroppar.

För att inte tala om toxinerna i vår mat och deras inverkan på oss…

Hoppas ni förstår, och jag lovar återkomma med mer information när jag kan.

6 svar till “Om hypotyreosen och diagnosen”

 1. Wolmer said

  Hej Chakula! Vem har målat av mig i smyg så där….?

  😉

 2. chakula said

  Wolmer: Dig?? Det är ju jag!! 😉

 3. Wolmer said

  Jaha, är det du? Ja, nu ser jag! Jag känner ju igen Herr **** bakom draperiet! 😉

 4. chakula said

  😛

 5. Helena_v said

  Hahhhaaaaa, vad ni är knäppa båda två, luv ya’ both!

 6. chakula said

  Helena_v: Knäppa? Vi?? Näääeee… 😉

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: