Chakulas LCHF

Den goda vägen till viktnedgång

Italiens färger – och så kyckling

Posted by chakula på 22 augusti 2008

Frukost: Tre kokta ägg med smör

Middag: Kyckling i dragonsås, coleslaw, broccoli, harry och melon/fetasallad – med hemmaplockad äppelmynta! Vackert eller hur? Och GOTT var det!

Efterrätt: Nötter

Kvällsmat: Salami och grevé, te med grädde

3 svar till “Italiens färger – och så kyckling”

  1. Wolmer said

    Gotti, gotti! Blir väldigt sugen på melon- och fetaostsallad nu…

    Men du, akta lilla maggen! Minns när grannen D***e för några år sedan klämde i sig en 10-kilos vattenmelon. Den natten sov hans hustru gott!!!
    😉

  2. Helena_v said

    Äppelmynta låter hur gott som helst. Jag älskar verkligen melon- och fetaostsallad.

  3. chakula said

    Wolmer: Jodu, jag vet hur man blir av melon. Men det är ju så gott! Och man kan ta bara liiite… 😉

    Helena: Ja, det är en höjdare. Och äppelmynta är så söt (att se på). Små, små blad, ljusgröna med vit kant. Åtminstone ser min sån ut. 🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: