Chakulas LCHF

Den goda vägen till viktnedgång

Fy fasen

Posted by chakula på 14 augusti 2008

…vad dum jag är! Ibland är man mer än lovligt självdestruktiv.

Idag medan jag stod och lagade färs med vattenkastanjer till mamma, proppade jag i mig nästan ett helt paket finska pinnar. Snacka om superkorkat, jag får ju tillbaks min fibrovärk av spannmål. Förutom att det inte hjälper viktminskning direkt.

Mamma däremot är jätteduktig, och trots att det är SMÖRGÅS och inget annat hon vill ha på kvällen, har hon inte ätit spannmål på en hel månad. Kakorna i skafferiet bara ligger där, hon rör dem inte. Medan jag, som ätit LCHF i över två år och VET, är avgiftad, och dessutom får betala dyrt för såna här avsteg, jag trillar dit minsann. Blä.

Och finska pinnar – det är ju inte ens gott!

Frukost: Två kokta ägg med smör, turkisk yoghurt med grädde

Middag: Kyckling i dragonsås, melon- och fetasallad

Dagens dundermiss: finska pinnar

Kvällsmat: turkisk yoghurt

3 svar till “Fy fasen”

 1. Airam said

  Jodå, Finska Pinnar är bland det bästa som finns. Alla torra kakor är bland det bästa som finns. Och funnes de hemma hos min mamma skulle jag kunna göra samma tabbe. Vi är inte mer än människor. Gjort är nu gjort. Och Du får kanske betala surt pris några dagar, men nästa gång Du träffar småkakor som är lättillgängliga kommer åtminstone Din kropp att minnas och förhoppningsvis protestera.

  Som sagt, det är bara i motvind draken får flyga…

 2. Wolmer said

  Aj då. Inte bra. Men vad säger man. Du vet ju själv, och som Airam skriver, gjort är gjort. Det där med draken var en bra grej tycker jag, och vem vet, du kanske t o m får lite flatulens av brödet och kan flyga på riktigt? 😉

 3. chakula said

  Airam och Wolmer: Tack! Ja, man är ju inte mer än människa, så sant. Men trist är det, och betala för dumheten får jag. Idag kom väl grannen med en Aladdinask och ville bjuda. Jag bara höll för öronen och gick förbi medan jag sade, väldigt högt: Nej, nej, nej, nej… Idag, när jag skulle kunna döda för lite choklad… Men jag ska ingen ha! Och i morgon är den ny dag! 🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: